India ocupa locul întâi... la morţi din cauza selfie-urilor în 2015

921 ori
<b>India ocupa locul întâi... la morţi din cauza selfie-urilor în 2015</b>Din păcate India ocupa un loc &icirc;nt&acirc;i nefericit la &icirc;nceput de an 2016, după ce &icirc;n 2015 a avut cel mai mare număr de morţi din cauza selfie-urilor la nivel global. Peste 27 de cazuri au fost semnalate &icirc;n această ţară, a...

Din păcate India ocupa un loc întâi nefericit la început de an 2016, după ce în 2015 a avut cel mai mare număr de morţi din cauza selfie-urilor la nivel global. Peste 27 de cazuri au fost semnalate în această ţară, a doua cea mai populată din lume.

Trendul nu s-a oprit anul trecut, 3 decesuri din aceleaşi cauze având loc şi în acest an deja. În 2015 indienii şi-au pus vieţile în pericol făcând selfie-uri în fata trenului care venea, s-au innecat răsturnând barca atunci când se pozau sau au căzut de pe stânci. Un turist japonez a transformat o fotografie în fatalitate, după ce a căzut pe scările din Taj Mahal.

Şi vă înşelaţi dacă credeţi că se întâmplă doar în India, pentru că vara trecută în România o adolescentă a fost grav rănită după ce s-a electrocutat pe un vagon de tren, pe care urcase pentru a realiza un selfie. Cei de la Huffington Post au făcut chiar o compilaţie a celor mai grave cazuri de accidente de gen la nivel global, incluzând cazuri de electrocutare în Rusia, căzături de pe stânci în Africa de Sud, împuşcături fatale în timpul unor fotografii cu arme în SUA şi multe altele.

Faptul că selfie-urile au ucis mai mulţi oameni decât rechinii anul trecut spune multe....

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×