Indicii cu privire la existența unor terminale Pixel mid-range apar din nou online

1.303 ori
<b>Indicii cu privire la existența unor terminale Pixel mid-range apar din nou online</b>Încă din această vară am aflat informația cu privire la faptul că Google ar lucra și la smartphone-uri Pixel din gama mid-range, produse care din păcate nu și-au făcut apariția în cadrul evenimentului de luna trecută când debutau modelele

Cu doar câteva luni în urmă descopeream și primele detalii despre un presupus smartphone Pixel mid-range, telefon care potrivit speculațiilor din acea vreme sosea echipat cu un procesor Snapdragon 710. Era cunoscut sub numele de cod "Bonito" și cu toate că așteptam lansarea sa alături de modelele Pixel 3 și Pixel 3 XL luna trecută, aceasta nu a mai sosit, sugerând că totul a fost doar un simplu zvon.

Google

Totuși, astăzi telefonul își face apariția din nou sub același nume de cod, fiind zărit în cadrul ultimei versiuni APK ARcore. Interesant este faptul că alături de acest nume de cod mai apare un altul și anume "Sargo" - o posibilă aluzie cu privire la faptul că am putea vedea chiar două smartphone-uri mid-range de la Google în 2019.

Produsele s-ar putea diferenția la capitolul diagonală și ne-am putea aștepta ca la nivel intern lucrurile să stea similar. Ideea unui smartphone Pixel din zona mid-range sună tare bine, mai ales dacă Google decide să păstreze camera excelentă de pe noile modele Pixel 3 și Pixel 3 XL. Până când vom avea detalii mai concrete este totuși cazul să tratăm această informație ca pe o simplă speculație.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×