Google ar lucra la un smartphone Pixel mid-range pentru piețele emergente

828 ori
<b>Google ar lucra la un smartphone Pixel mid-range pentru piețele emergente</b>Încă de dinaintea lansării smartphone-urilor Pixel 2 și Pixel 2 XL au apărut leak-uri referitoare și la un al 3-lea model Pixel, unul care până astăzi nu a devenit realitate. Informațiile din jurul acestui dispozitiv revin astăzi în scenă odată ce

În urmă cu doar câțiva ani cei de la Google ofereau publicului și smartphone-uri mid-range cu Android Stock, modele care la acea vreme făceau parte din seria Nexus. Acum în 2018 s-ar reveni la un roadmap similar de lansări care să includă și smartphone-uri cu dotări de nivel mediu după cum aflăm astăzi pe seama unui raport emis de către publicația Economic Times.

Se afirmă aici că Google lucrează la un device Pixel mid-range care ar urma să debuteze în perioada iulie-august și să ajungă pe piețele emergente precum India. Din păcate nu avem alte detalii despre acest viitor produs, dar putem bănui că se va opta și în cazul de față pentru un panou 16:9 pentru reducerea costurilor și pentru 4 GB RAM, respectiv 64 GB spațiu de stocare flash.

Cum Google a achiziționat de curând o bună parte din divizia smartphone a celor de la HTC, nu ar fi exclus ca acest model să fie realizat in-house. Așteptăm mai multe leak-uri în perioada următoare care să confirme sau infirme această veste sosită astăzi în online.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×