Noi probleme pentru Pixel 3! De această dată avem parte de supraîncălzire la încărcare

1.048 ori
<b>Noi probleme pentru Pixel 3! De această dată avem parte de supraîncălzire la încărcare</b>Cum a trecut aproximativ o lună de la debutul smartphone-urilor Pixel 3 și Pixel 3 XL ne-am fi așteptat ca problemele descoperite și semnalate de către utilizatori să fie deja rezolvate. Ei bine, afirmația este valabilă într-o oarecare măsură

Cheltuind în jur de 800 dolari pe un smartphone te-ai aștepta ca și experiența de utilizare să fie una fără cusur, doar că în ultima vreme această afirmație nu prea se mai aplică. Am văzut cum multe smartphone-uri, mai ales cele din zona flagship au multe probleme la debut, cel mai proaspăt exemplu fiind Pixel 3. Astfel după bug-uri software ce cauzau apariția de decupaje extra pe ecran, descoperim că apare și o problemă cu supraîncălzirea.

De această dată varianta mică de Pixel 3 este cea problematică, o serie de utilizatori semnalând faptul că device-ul lor ajunge să să încălzească excesiv pe parcursul încărcării. Aflăm că aceștia au folosit telefonul și pe timpul încărcării pentru apeluri video, streaming, cât și playback audio, dar cu toate acestea în mod normal un device nu ar ajunge să se încălzească atât de tare.

Cât de tare se încinge telefonul? Atât de tare încât smartphone-ul se stinge automat pentru a preveni eventuale stricăciuni la nivel intern. Mai interesant de atât mi se pare faptul că problema apare mai des la persoanele care folosesc telefonul alături de încărcătorul wireless Pixel Stand, dar și de alte soluții de genul. 

Aparent, problema ar fi una izolată și vina ar fi a unor unități defecte. Google a promis că va veni cu un fix în zilele următoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×