Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL apar într-un magazin online deja

2.601 ori
<b>Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL apar într-un magazin online deja</b>Înaintea lansării de pe 9 octombrie descoperim că smartphone-urile Google Pixel 3 și Google Pixel 3 XL și-au făcut apariția la vânzare în oferta retailerului chinez JD.com. Aici apar și randări ale dispozitivelor care confirmă design-ul văzut

Google Pixel 3 şi Pixel 3 XL au avut 3-4 nuanţe confirmate în ultima săptămână, iar acum scăpările continuă. De această dată terminalele au fost listate de un magazin online, chiar dacă anunţul lor oficial are loc pe 9 octombrie.

Google Pixel 3

Telefoanele noi vor fi anunţate la evenimente organizate în oraşe ca New York şi Paris. Cât despre retailerul precoce, e vorba despre JD.com (Jingdong.com) din China, care a mai făcut ghiduşii de genul. Cu această ocazie aflăm şi preţuri, cu Pixel 3 costând 729 dolari. Pixel 3 XL ar trebui să coste cu aproximativ 100 de dolari mai mult.

Randările publicate de magazin sunt cele care au apărut pe web până acum. Vedem un spate cu abordare bitonală de colorit, camere duale frontale, cameră singulară în spate. Avem şi difuzoare duale în faţă şi un spate acoperit cu sticlă, propice pentru încărcarea wireless. Randările telefoanelor menţionează şi procesoarele Snapdragon de la interior, evident Snapdragon 845. Va reamintesc că Google pregăteşte aceste telefoane pe nuanţe ca alb, negru şi un albastru pal, dar şi roz judecând după o scăpare în cod sursă.  

Evident nu avem nici o confirmare legată de preţurile de mai sus, dar sună în linie cu ce aşteptam. La noi ar putea să ajungă la sume mai mari, pentru că Pixel-urile au fost mereu scumpe (şi rare) în România. Cred că sunt telefoanele care s-au ieftini cel mai greu în ultimii ani în afară de iPhone-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×