InfoClick a fost ales de ANCOM pentru furnizarea serviciului de registru al abonatilor de telefonie

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.708 ori
<b>InfoClick a fost ales de ANCOM pentru furnizarea serviciului de registru al abonatilor de telefonie</b>Dupa analizarea ofertelor depuse de 3 companii in cadrul licitatiei pentru lansarea unui serviciu de informati privind abonatii de telefonie si a unui registru al acestora, ANCOM a decis ca InfoClick SA sa fie compania castigatoare. InfoClick SA va opera...

Dupa analizarea ofertelor depuse de 3 companii in cadrul licitatiei pentru lansarea unui serviciu de informati privind abonatii de telefonie si a unui registru al acestora, ANCOM a decis ca InfoClick SA sa fie compania castigatoare.

InfoClick SA va opera in asociere cu Newsphone Hellas SA Atena Grecia, Sucursala Bucuresti, iar companiile vor crea si administra un registru al abonatilor si vor furniza un servicii de informatii cu privire la utilizatorii serviciilor de telefonie. Printre companiile care au depus oferte in cadrul licitatiei se mai numara Mediasat SA si S.C. Borg Design SRL.

InfoClick a fost desemnat furnizor de serviciu universal pe durata a 2 ani de la punerea la dispozitie a serviciului si a registrului abonatilor. Serviciile trebuie sa fie disponibile cel tarziu in data de 31 octombrie 2009, iar compania va avea obligatia de a realiza si administra baza de date completa, ce include numere de telefon si fax plus date de identificare ale abonatilor serviciilor de telefonie din Romania, care accepta includerea datelor lor in baza de date.

Lista va include si utilizatori de cartele prepay.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×