Orange Romania ofera acum iPhone 3G cu un nou abonament

2.205 ori
<b>Orange Romania ofera acum iPhone 3G cu un nou abonament</b>Operatorul autohton Orange Romania a anuntat lansarea unui abonament special pentru iPhone 3G, cu un tarif lunar de 20 de euro, TVA inclus. Abonamentul va fi disponibil exclusiv online pana in data de 23 iunie. Daca achizitionati noul abonament, veti...

Operatorul autohton Orange Romania a anuntat lansarea unui abonament special pentru iPhone 3G, cu un tarif lunar de 20 de euro, TVA inclus. Abonamentul va fi disponibil exclusiv online pana in data de 23 iunie.

Daca achizitionati noul abonament, veti beneficia de promotia online pentru handsetul iPhone, in varianta de 16 GB, disponibil la pretul variantei de 8 GB, adica 309 euro (TVA inclus). Acest abonament pentru iPhone 3G ofera clientilor Orange 180 de minute nationale, 50 de mesaje scrise si 500 MB de Internet browsing direct de pe mobil.

Puteti achizitiona pachetul telefon + abonament din magazinul online, chiar daca sunteti client nou Orange, sau client deja existent. Abonamentul vine cu un contract pe 24 de luni, iar posesorii de iPhone 3G care doresc mai multe minute de convorbire, SMS-uri sau trafic de date, pot achizitiona inca 2 tipuri de abonamente: cel de 39 euro (fara TVA) si 59 de euro (fara TVA).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×