Înlocuiește meniul Home din Android cu ADWLauncher EX, acum În varianta Pro (Video)

2.477 ori
<b>Înlocuiește meniul Home din Android cu ADWLauncher EX, acum În varianta Pro (Video)</b>Unul dintre cele mai mari avantaje ale platformei Android îl reprezintă customizabilitatea. Astfel, dacă nu vă mulțumește meniul Home de pe terminalul dumneavoastră, puteți apela la un "launcher" precum ADW Launcher EX, o aplicație care îi va...

Unul dintre cele mai mari avantaje ale platformei Android îl reprezintă customizabilitatea. Astfel, dacă nu vă mulțumește meniul Home de pe terminalul dumneavoastră, puteți apela la un "launcher" precum ADW Launcher EX, o aplicație care îi va ține locul și va servi pentru administrarea și pornirea aplicațiilor de pe telefon.

Înlocuiește meniul Home din Android cu ADWLauncher EX, acum În varianta Pro (Video)

Softul tocmai a fost lansat într-o nouă versiune, una profesională, care costă 3.43 dolari, dar merită fiecare cent. Mai multe detalii aflați din următoarele clipuri, care prezintă detaliat modalitatea de vizualizare și pornire a aplicațiilor. Veți avea la dispoziție 5 tipuri de meniuri, precum cel 3D de pe Nexus One, două variante care operează pe verticală și două pe orizontală ce amintesc de iPhone.

Tranzițiile sunt disponibile în 8 variante și beneficiați și de noi animații în vreme ce navigați. Iconurile suportă noi moduri de configurare, noi designuri, mărimi de font și altele. Totul este editabil și mai atractiv, după cum puteți vedea mai jos.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×