iPhone 4 (antennagate) - eșecul anului, conform celor de la CNN

2.312 ori
<b>iPhone 4 (antennagate) - eșecul anului, conform celor de la CNN</b>în vreme ce iPhone 4 a fost considerat cel mai bun telefon al acestui an de către cititorii Mobilissimo.ro, cei de la CNN nu au o părere atât de bună despre smartphone-ul Apple și îl declară "Eșecul tehnologic al anului". &nbsp; CNN amintește...

în vreme ce iPhone 4 a fost considerat cel mai bun telefon al acestui an de către cititoriiMobilissimo.ro, cei de la  CNN nu au o părere atât de bună despre smartphone-ul Apple și îl declară "Eșecul tehnologic al anului".

CNN amintește și de campania de dezinformare Apple, Steve Jobs și ai lui declarând că utilizatorii țineau de fapt greșit telefonul și acesta nu avea probleme cu semnalul. Apoi este amintit faptul că vina a fost aruncată pe software încă o dată pentru lipsa de semnal (semnalul există, dar era afișat în mod eronat).

Urmarea a fost recunoașterea oficială a problemelor unui mic procent de modele iPhone 4 la capitolul antenă, iar Apple a oferit carcase gratuite utilizatorilor, știut fiind faptul că acestea influențau pozitiv semnalul. în cele din urmă, CNN recunoaște că lucrurile s-au rezolvat și tot scandalul a fost deja uitat, iar handsetul a avut o explozie de popularitate.

Alte eșecuri de pe lista celebrului canal de știri sunt Microsoft Kin, telefonul cu vânzări minuscule și care se vroia a fi noul Sidekick, Nexus One, un handset de calitate, dar cu o strategie de marketing proastă (doar vânzări online prin Google) și în cele din urmă și rețeaua de socializare Apple Ping.

Lista de 10 eșecuri include și Google Buzz și Facebook, acesta din urmă pentru problemele cu intimitatea și protejarea vieții personale a utilizatorului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×