HTC Thunderbolt, primul telefon LTE 4G Își dezvăluie specificațiile

2.585 ori
<b>HTC Thunderbolt, primul telefon LTE 4G Își dezvăluie specificațiile</b>Printr-o scăpare de zile mari a unui retailer german am aflat specificațiile lui HTC Thunderbolt, telefonul 4G LTE ale cărui prime imagini și-au făcut apariția chiar ieri pe web. Ei bine, iată că dotările handsetului sunt impresionante și avem...

Printr-o scăpare de zile mari a unui retailer german am aflat specificațiile lui HTC Thunderbolt, telefonul 4G LTE ale cărui prime imagini și-au făcut apariția chiar ieri pe web. Ei bine, iată că dotările handsetului sunt impresionante și avem de-a face cu încă un terminal Android 2.3.

Mai aflăm și că telefonul nu va fi lansat doar de către Verizon în SUA, ci și de către operatorii germani Deutsche Telekom, O2 și Vodafone. Toți pun la dispoziția utilizatorilor rețele LTE, dar destul cu suspansul și haideți să vedem ce ne rezervă acest handset la capitolul dotări:

  • Display: 4.3 inch
  • Procesor: 1.2GHz MSM8960, dual core
  • Camera: 8MP (principală), suportă captură video full HD 1080p, 5MP (frontală) - videoconvorbiri
  • Conectivitate: WiFi b/g/n, Bluetooth, GSM/quad band/GPRS/EDGE/3G/HSPA/LTE
  • Memorie: 16GB memorie internă, slot microSDXC (până la 128GB)
  • Baterie: 1800 mAh

Singura obiecție la această listă atractivă este faptul că procesorul MSM8960 a fost anunțat de Qualcomm pentru anul 2012, deci nu are cum să fie gata pentru acest telefon gata de lansare deja. Ar putea fi vorba de un nume de procesor scris greșit sau pur și simplu de specificații false. Totul va fi clarificat la CES 2011, începând cu 6 ianuarie 2011.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×