Înlocuirea bateriei lui LG G8 ThinQ se dovește a fi problematică; Iată disecția lui JerryRigEverything

755 ori
<b>Înlocuirea bateriei lui LG G8 ThinQ se dovește a fi problematică; Iată disecția lui JerryRigEverything</b>După ce anterior JerryRigEverything ne dezvăluia cât de bine se descurcă LG G8 ThinQ la capitolul rezistență, astăzi este momentul să vedem și o disecție pentru a afla cât de ușor sau greu este de reparat

După ce anterior JerryRigEverything ne dezvăluia cât de bine se descurcă LG G8 ThinQ la capitolul rezistență, astăzi este momentul să vedem și o disecție pentru a afla cât de ușor sau greu este de reparat flagship-ul sud-coreenilor. Prima acțiune pe care o vedem prezentată este încălzirea panoului spate și folosirea unei unelte speciale pentru a tăia prin lipiciul aflat de jur-împrejurul acestui capac.

LG G8 ThinQ

Până aici toate bune și frumoase și aflăm de la Zack faptul că procesul de scoatere al capacului spate este unul foarte ușor. Vedem apoi bobina de încărcare wireless și descoperim că 14 șuruburi Philips țin totul la un loc în interior. Partea problematică vine atunci când este momentul detașării bateriei de la interior, componentă pe care LG nu vrea să o eliminăm de la interiorul telefonului.

LG G8 ThinQ

Fix asta se întâmpla și pe LG G7 ThinQ și în loc de un adeziv clasic, sud-coreenii folosesc un lipici permanent care face un chin din procesul de înlocuire al bateriei. Vedem în clip cum Zack se chinuie să scoată bateria, acesta avertizând că se poate ajunge chiar și la explozii în cazul în care bateria este înțepată din greșeală cu unelte folosite.

Acesta se declară complet împotriva telefoanelor care au asemenea baterii lipite permanent la interior, fapt ce poate duce și la defectarea altor componente de la interior din neatenție. Procesul de disecție continuă cu detașarea camerelor foto și vedem la final cum totul este pus la un loc și telefonul repornit. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×