Samsung Galaxy S10 a ajuns la proba de foc: îndoit, zgâriat, ars şi analizat de JerryRigEverything (Video)

2.531 ori
<b>Samsung Galaxy S10 a ajuns la proba de foc: îndoit, zgâriat, ars şi analizat de JerryRigEverything (Video)</b>Zilele trecute, atunci când am văzut că Samsung Galaxy S10 a primit o disecţie şi o analiză a componentelor sale, ne întrebam şi când va ajunge oare pe mâna lui JerryRigEverything. Ei bine iată că a venit şi marele moment al testului

Zilele trecute, atunci când am văzut că Samsung Galaxy S10 a primit o disecţie şi o analiză a componentelor sale, ne întrebam şi când va ajunge oare pe mâna lui JerryRigEverything. Ei bine iată că a venit şi marele moment al testului de rezistenţă pentru acest device şi e vorba aici de modelul de bază, cu ecran de 6.1 inch.

Galaxy S10

Punctul central al acestui clip video este testul de zgâriere a ecranului, verificând dacă senzorul de amprente ultrasonic mai funcţionează sau nu după. La Jerry vedem că telefonul are deja o protecţie de ecran aplicată, care este scoasă imediat. Ca de obicei panoul ecranului se zgârie la nivelul 6 din 10, tipic pentru un telefon cu protecţie Gorilla Glass 5 şi 6. Grila difuzorului este acoperită cu metal foarte solid, aproape imposibil de distrus la activităţi zilnice. 

Galaxy S10

Rama metalică este şi ea zgâriată cu cutterul şi nu este la fel de rezistentă ca o ramă din oţel inoxidabil, dar pentru aluminiu performeaza OK. Butoanele au fost destul de uşor de scos cu cutterul, din ce am văzut. Spatele din sticlă rezistă rezonabil la zgârieturi cu cutterul şi vedem şi clasicul test cu flacăra de brichetă, la care ecranul rezistă 30 de secunde, până apare o pată albă. Îşi revine apoi rapid.

Galaxy S10

Cititorul de amprente integrat în ecran este comparat cu mecanismul de ecolocaţie al liliecilor sau balenelor. A fost pus la test prin zgârieturi adânci în ecran, dar a continuat să funcţioneze şi să citească amprenta imediat, fără lag şi fără probleme. Nu am uitat de testul de îndoire, la care telefonul rezistă cu brio.

Nu se îndoaie excesiv, panourile din sticlă nu se desfac şi nu îşi pierde rezistenta la apă. Cireaşă de pe tort este crăparea intenționată a ecranului deasupra cititorului de amprente, dar vă las să vedeţi voi clipul pentru a vedea ce se întâmplă la final. În mare S10 e foarte rezistent, dar la fel au fost și predecesorii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×