Bloomberg are detalii despre noile iPhone-uri ce vin la toamnă; Procesor Apple A13 la bord și tehnologie de încărcare wireless inversă

1.594 ori
<b>Bloomberg are detalii despre noile iPhone-uri ce vin la toamnă; Procesor Apple A13 la bord și tehnologie de încărcare wireless inversă</b>Întâmpinăm weekend-ul cu un raport proaspăt emis de către Bloomberg, publicație care a obțint câteva detalii interesante despre iPhone-urile ce se lansează la toamnă. În primul și în primul rând aflăm că Taiwan Semiconductor

Întâmpinăm weekend-ul cu un raport proaspăt emis de către Bloomberg, publicație care a obțint câteva detalii interesante despre iPhone-urile ce se lansează la toamnă. În primul și în primul rând aflăm că Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. a dat startul producției pentru noul procesor ce se va afla la interiorul acestor smartphone-uri, fiind desigur vorba despre Apple A13.

Procesorul de față a trecut de faza de teste în aprilie și acum este la un pas de a intra în producție în masă urmând a sosi cu upgrade-uri pe partea de viteză și performanță, dar și cu îmbunătățiri la capitolul eficiență energetică. Aflăm că procesorul Apple A13 se va afla pe toate cele 3 noi modele iPhone din acest an, variantele high-end fiind cunoscute sub numele de cod D43 și D44, în vreme ce succesorul lui iPhone XR apare menționat drept N104.

Trio-ul de iPhone-uri pregătit pentru debut la toamnă va avea un design identic cu lineup-ul din 2018 în zona frontală, raportat la fiecare model în parte, cu mențiunea că iPhone XI și iPhone XI Max vor primi o cameră foto triplă în spate. iPhone XR 2019 trece în schimb la o cameră duală ce va oferi zoom optic, detaliu pe care și ultimele randări ajunse online ni l-au confirmat. 

Al 3-lea senzor din setup-ul foto de pe variantele high-end va fi unul de tip Ultra Wide și aparent va crește și nivelul de zoom. Un alt detaliu dezvăluit în acest raport este că Apple lucrează la o funcție de auto-corectare pentru a reinclude în fotografie anumiți subiecți care au fost tăiați din cadru accidental. 

iPhone XI și iPhone XI Max vor avea carcase cu aproximativ 1 mm mai groase și camera triplă din spate va fi integrată într-un modul pătrat aflat în colțul din stânga spate. Nu în ultimul rând Apple va oferi funcția de reverse wireless charging pentru noile iPhone-uri, astfel că ne vom putea încărca alte device-uri sau căștile AirPods prin simpla plasare a acestora pe spatele unui iPhone - funcție văzută pe Huawei Mate 20 Pro, P30 Pro și Galaxy S10. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×