Bloomberg are detalii despre noile iPhone-uri ce vin la toamnă; Procesor Apple A13 la bord și tehnologie de încărcare wireless inversă

1.556 ori
<b>Bloomberg are detalii despre noile iPhone-uri ce vin la toamnă; Procesor Apple A13 la bord și tehnologie de încărcare wireless inversă</b>Întâmpinăm weekend-ul cu un raport proaspăt emis de către Bloomberg, publicație care a obțint câteva detalii interesante despre iPhone-urile ce se lansează la toamnă. În primul și în primul rând aflăm că Taiwan Semiconductor

Întâmpinăm weekend-ul cu un raport proaspăt emis de către Bloomberg, publicație care a obțint câteva detalii interesante despre iPhone-urile ce se lansează la toamnă. În primul și în primul rând aflăm că Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. a dat startul producției pentru noul procesor ce se va afla la interiorul acestor smartphone-uri, fiind desigur vorba despre Apple A13.

Procesorul de față a trecut de faza de teste în aprilie și acum este la un pas de a intra în producție în masă urmând a sosi cu upgrade-uri pe partea de viteză și performanță, dar și cu îmbunătățiri la capitolul eficiență energetică. Aflăm că procesorul Apple A13 se va afla pe toate cele 3 noi modele iPhone din acest an, variantele high-end fiind cunoscute sub numele de cod D43 și D44, în vreme ce succesorul lui iPhone XR apare menționat drept N104.

Trio-ul de iPhone-uri pregătit pentru debut la toamnă va avea un design identic cu lineup-ul din 2018 în zona frontală, raportat la fiecare model în parte, cu mențiunea că iPhone XI și iPhone XI Max vor primi o cameră foto triplă în spate. iPhone XR 2019 trece în schimb la o cameră duală ce va oferi zoom optic, detaliu pe care și ultimele randări ajunse online ni l-au confirmat. 

Al 3-lea senzor din setup-ul foto de pe variantele high-end va fi unul de tip Ultra Wide și aparent va crește și nivelul de zoom. Un alt detaliu dezvăluit în acest raport este că Apple lucrează la o funcție de auto-corectare pentru a reinclude în fotografie anumiți subiecți care au fost tăiați din cadru accidental. 

iPhone XI și iPhone XI Max vor avea carcase cu aproximativ 1 mm mai groase și camera triplă din spate va fi integrată într-un modul pătrat aflat în colțul din stânga spate. Nu în ultimul rând Apple va oferi funcția de reverse wireless charging pentru noile iPhone-uri, astfel că ne vom putea încărca alte device-uri sau căștile AirPods prin simpla plasare a acestora pe spatele unui iPhone - funcție văzută pe Huawei Mate 20 Pro, P30 Pro și Galaxy S10. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×