Instagram pentru Android a trecut de 1 milion de descărcări În primele 24 de ore

799 ori
<b>Instagram pentru Android a trecut de 1 milion de descărcări În primele 24 de ore</b>Instagram pentru Android era așteptată de mult timp. A fost anunțat oficial la începutul lui martie că va sosi și în universul Android, iar CEO-ul Instagram afirmă că va fi mai bună și decât aplicația similară pentru iOS ce a strâns 27 de...

Instagram pentru Android era așteptată de mult timp. A fost anunțat oficial la începutul lui martie că va sosi și în universul Android, iar CEO-ul Instagram afirmă că va fi mai bună și decât aplicația similară pentru iOS ce a strâns 27 de milioane de utilizatori.

A și fost raportat primul milion de descărcări în mai puțin de 24 de ore și Instagram pe Android pot să spun de pe acum că este un succes. Poate că există persoane care nu știu ce face Instagram. Vorbim de o aplicație foto, în esență. Aceasta dispune de o serie de filtre ce adăugate fotografiilor le dau un aer vintage și impresia creată este mult mai amplă decât la fotografiile originale.

Ce scoate în față Instagram față de alte aplicații foto?

Faptul că este mult mai legată de ideea de rețea socială, ai cont, poți avea prieteni care te urmăresc, primești feedback pe fotografiile tale și apreciezi altele. Plus că este foarte simplu să dai share pe mai multe platforme (twitter, facebook, foursquare, etc).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×