Tableta Google Nexus Într-o primă imagine?

965 ori
<b>Tableta Google Nexus Într-o primă imagine?</b>Una dintre cele mai discutate tablete din 2012 este așa-numită Google Nexus tablet. Nu se știe numele oficial. Se spune că ar intra în producție din această lună și din iunie 2012 spre comercializare. Ar trebui să fie ieftină ca și Kindle...

Una dintre cele mai discutate tablete din 2012 este așa-numită Google Nexus tablet. Nu se știe numele oficial. Se spune că ar intra în producție din această lună și din iunie 2012 spre comercializare. Ar trebui să fie ieftină ca și Kindle Fire, amândouă cu display de 7 inch.

Google și-a dori să o vândă direct de pe web, la fel cum a încercat și cu Google Nexus One la început și s-a transformat într-o mare decepție la nivel de comenzi. Poate că de data asta vor veni cu un plan mai bine pus la punct.

Am dat de o speculație pe web, o primă imagine ce ne prezintă tabletă. Observați că aduce o conectivitate extinsă și chiar un slot microSD, îmi vine greu să cred că Google va pune unul, după ce seria Nexus a fost lipsită de o astfel de capacitate de extensie a memoriei. Nu cred că imagine este veridică sau poate cel mult îi un fel de schiță de la baza căreia au plecat. Nu văd legătura dintre imagine și nou lansatul Google Play.

Tableta Nexus va fi un fel de Kindle Fire doar că va miza pe Google Play și nu pe serviciile Amazon. Strategia din spatele lor este similară, doar că Google este un gigant mai mare decât Amazon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×