Intel Education Tablet, o tabletă specială pentru școli, cu accesorii pe măsură

Autor:  | Publicat în:  Intel 828 ori
<b>Intel Education Tablet, o tabletă specială pentru școli, cu accesorii pe măsură</b>Intel a lansat noi terminale destinate elevilor și școlilor, iar printre ele se numără și un model de tableta de 10 inch. Pe numele său Intel Education Tablet, acest device este prezentat în imaginea de mai jos. &nbsp; Intel a prezentat și un...

Intel a lansat noi terminale destinate elevilor și școlilor, iar printre ele se numără și un model de tableta de 10 inch. Pe numele său Intel Education Tablet, acest device este prezentat în imaginea de mai jos.

Intel a prezentat și un Classmate PC, iar atât acesta cât și noua tableta sunt ultrarezistente, putând supraviețui la scăpări de la 70 de cm. Produsele sunt rezistente și la apă și praf, iar Education Tablet rulează Android 4.2 și are margini din cauciuc pentru a fi mai ușor de ținut. Tableta vine cu stylus la pachet și are un buton Power greu de apăsat din greșeală. La interiorul său găsim un procesor Intel Atom Z2520, iar acest model oferă 12 ore de funcționare continua cu o singură încărcare.

Device-ul suportă conectivitate 3G opțională și oferă playback video Full HD. Probabil cel mai interesant aspect al acestui produs îl reprezintă accesoriile sale: o lupă specială pentru mărirea imaginilor și o sondă termala, ambele destinate pentru diferitele experimente din laboratoarele de fizică și chimie din școli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×