Următorul telefon flagship Sony, probabil Xperia Z2 va suporta captură video 4K

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.224 ori
<b>Următorul telefon flagship Sony, probabil Xperia Z2 va suporta captură video 4K</b>După ce am văzut ieri&nbsp;câteva capturi de ecran preluate de pe Sony Xperia Z2, astăzi aflăm tot dintr-o scăpare software de o funcție a acestui device. Se pare că următorul flagship Sony, fie el Xperia Z2 sau nu va fi capabil de captură video...

După ce am văzut ieri câteva capturi de ecran preluate de pe Sony Xperia Z2, astăzi aflăm tot dintr-o scăpare software de o funcție a acestui device. Se pare că următorul flagship Sony, fie el Xperia Z2 sau nu va fi capabil de captură video 4K.

Ce știm e că debutul acestui terminal va veni la Mobile World Congress 2014 lună viitoare și nu ne declarăm prea siguri de numele Sony Xperia Z2. Asta pentru că deși multă vreme am așteptat un Xperia Z1 Mini, numele final a fost în cele din urmă Xperia Z1 Compact, deci Sony e pusă pe rebranding și noi denumiri. Cei de la Xperiablog au primit confirmarea capturii 4K de pe noul device, prin intermediul unui build Android 4.4.2 KitKat ajuns pe web.

El aparține lui Xperia D6503 aka Sirius, noul telefon despre care am scris mai sus. Se pare că telefonul e capabil și de captură high frame rate și permite controlul inteligent al backlight-ului. Aflam si că vom avea la dispoziție două launchere Home, opțiuni avansate pentru apelare și alte funcții interesante, pe care le vom descoperi la MWC.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×