Intel prezinta interfata Moblin 2.1 la IDF 2009

1.022 ori
<b>Intel prezinta interfata Moblin 2.1 la IDF 2009</b>Intel tocmai a anuntat o noua versiune a interfatei Moblin, acum in varianta 2.1, in cadrul showului IDF 2009. Acest UI a fost prezentat pe un terminal bazat pe platforma Intel Atom, iar Moblin a fost transformat special pentru handseturi, deci va veni cu...

Intel tocmai a anuntat o noua versiune a interfatei Moblin, acum in varianta 2.1, in cadrul showului IDF 2009. Acest UI a fost prezentat pe un terminal bazat pe platforma Intel Atom, iar Moblin a fost transformat special pentru handseturi, deci va veni cu numeroase widgeturi si suport pentru social networking.

Dupa cum veti vedea si in clipul de prezentare de mai jos, navigarea se realizeaza cu ajutorul unor panouri, care amintesc de cele de pe XPERIA. Acest sistem permite utilizatorului sa faca trecerea prin numeroase aplicatii care ruleaza simultan. Moblin 2.1 a fost prezentat in actiune pe un MID misterios si aflam ca UI-ul va fi lansat impreuna cu solutia Intel Moorestown in 2010.

Imaginile cu noul Moblin arata ca acesta include si browserul Fennec, semn ca interfata se va mula pe sisteme de operare ca Windows Mobile (6.x, 7), Maemo, Linux sau Mac OS X (toate cele compatibile cu browserul Mozilla). Iata si o imagine cu browserul inclus in UI si un demo video mai sus.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×