Vodafone lanseaza HTC Tattoo, telefonul Android accesibil in octombrie

2.119 ori
<b>Vodafone lanseaza HTC Tattoo, telefonul Android accesibil in octombrie</b>Vodafone UK va lansa in luna octombrie primul telefon Android cu pret accesibil, modelul HTC Tattoo, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare. Speram ca handsetul va sosi si in Romania, la scurt timp dupa lansarea sa britanica. Interesant este...

Vodafone UK va lansa in luna octombrie primul telefon Android cu pret accesibil, modelul HTC Tattoo, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare. Speram ca handsetul va sosi si in Romania, la scurt timp dupa lansarea sa britanica.

Interesant este faptul ca si acest terminal va folosi interfata Sense, popularizata de faimosul HTC Hero. Avem de-a face cu un handset stilat, care ruleaza Android si vine cu Google Maps, Google Mail, feed-uri de stiri si widgeturi. Pe lista sa de specificatii se afla o camera de 3.2 megapixeli, suport pentru conectivitate HSDPA, un MP3 player, GPRS si WiFi.

HTC Tattoo suporta conectivitate triband, quadband, Bluetooth si vine cu un slot pentru carduri de memorie microSD, un display touchscreen de 3.2 inchi, functii email, jocuri, suport pentru inregistrare video si calendar.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×