Interdicția impusă celor de la Xiaomi de a vinde terminale pe piața din India este ridicată până pe data de 8 ianuarie

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 501 ori
<b>Interdicția impusă celor de la Xiaomi de a vinde terminale pe piața din India este ridicată până pe data de 8 ianuarie</b>După ce acum câteva zile aflam faptul că vânzările celor de la Xiaomi pe piața indiană au fost momentan oprite ca urmare a deciziei din procesul intentat de către Ericsson pentru violarea unor brevete, astăzi ni se aduce la cunoștiință că...

După ce acum câteva zile aflam faptul că vânzările celor de la Xiaomi pe piața indiană au fost momentan oprite ca urmare a deciziei din procesul intentat de către Ericsson pentru violarea unor brevete, astăzi ni se aduce la cunoștiință că această interdicție de vânzare a fost ridicată pentru câteva săptămâni.

Astfel, Xiaomi va putea ca până la data de 8 ianuarie 2015 să vândă, respectiv aducă în India terminale ce adoptă soluții Qualcomm Snapdragon, ca și modelul Xiaomi Redmi 1S. Mai apoi, din 9 ianuarie 2015 și până pe data de 5 februarie, zi în care este programată o nouă audiență în cadrul acestui proces, vânzările vor fi puse din nou în standby.

Deși Xiaomi avea în plan lansarea flagship-ului Mi4 în India de curând, acest debut va fi pentru moment anulat până la aflarea deciziei finale. Rămâne de văzut cum va proceda Xiaomi în acest proces, și dacă vânzările totale ale companiei, cât și dacă planurile de expansiune vor fi afectate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×