Interesul legat de seria Nokia Lumia e În creștere, arată căutările Google

Autor:  | Publicat în:  Statistici 950 ori
<b>Interesul legat de seria Nokia Lumia e În creștere, arată căutările Google</b>Cota de piață a lui Windows Phone este în creștere, lentă dar sigură și se pare că Nokia Lumia e principalul motor al acestei ascensiuni. Despre Lumia aflăm azi că stârnește tot mai mult interesul publicului, după cum arăta și căutările...

Cota de piață a lui Windows Phone este în creștere, lentă dar sigură și se pare că Nokia Lumia e principalul motor al acestei ascensiuni. Despre Lumia aflăm azi că stârnește tot mai mult interesul publicului, după cum arăta și căutările Google.

Site-ul Google Trends, cel care măsoară interesul internauților față de un subiect pe vaza volumului de căutări indică acum faptul că seria Nokia Lumia beneficiază de un plus de popularitate. Acest avânt depășește chiar creșterile de la momentul debutului lui Nokia Lumia 620, 720 sau 920. Nu e vorba despre un anumit model care stârnește interesul, ci de întreaga gamă.

E posibil ca iOS 7 să fie perceput ca o mișcare Apple de "împușcare în propriul picior", în vreme ce Android întârzie să primească o actualizare. Astfel, Windows Phone 8 devine brusc o alternativă serioasă și sigură și publicul e atras și de prețurile mici ale terminalelor Lumia și chiar de... carcasele colorate.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×