Interfața de pe Apple Watch ajunge acum pe ceasurile ce rulează platforma Android Wear

1.017 ori
<b>Interfața de pe Apple Watch ajunge acum pe ceasurile ce rulează platforma Android Wear</b>Cu toții știm că posesorii de terminale Android sunt cei care își pot customiza device-urile în fel și chip, magazinul de aplicații Google Play oferind o mulțime de soluții prin care homescreen-ul se poate transforma instant într-un alt device,...

Cu toții știm că posesorii de terminale Android sunt cei care își pot customiza device-urile în fel și chip, magazinul de aplicații Google Play oferind o mulțime de soluții prin care homescreen-ul se poate transforma instant într-un alt device, cel puțin la capitolul interfață de utilizare.

Deși nu ne așteptam la acest lucru, iată că și platforma Android Wear pentru ceasurile inteligente oferă la rândul său opțiuni de customizare. Recent, odată cu apariția primului smartwatch al celor de la Apple, și anume modelul intitulat Watch, se pare că interfața regăsită pe acesta a atras destul de mult atenția celor de la WearFaces care au adus UI-ul de pe Apple Watch pe un Moto 360.

Interfața de pe Apple Watch ajunge acum pe ceasurile ce rulează platforma Android Wear

Cu toate că la nivel estetic interfața nu este deloc diferită față de cea prezentă pe smartwatch-ul Apple, aceasta nu oferă aceeași funcționalitate ca și produsul ce poartă sigla mărului mușcat. Care ar fi alegerea voastră în momentul de față? Un smartwatch Apple sau unul cu Android Wear?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×