ASUS ZenUI Launcher e acum disponibil pe toate terminalele ce rulează Android 4.3 şi versiuni ulterioare

1.495 ori
<b>ASUS ZenUI Launcher e acum disponibil pe toate terminalele ce rulează Android 4.3 şi versiuni ulterioare</b>Pe smartphone-urile Asus existente pe piață în acest moment avem și interfața ZenUI - sau mai bine zis un launcher aplicat peste versiunea stock Android. Dacă vă numărați printre cei care apreciază aspectul și funcționalitatea acestei aplicații, atunci

În ziua de azi e aproape irelevant ce telefon Android ai, pentru că la un touch distanţă e cam orice UI doreşti să emulezi pe terminal, în variante mai mult sau mai puţin oficiale. Ei bine, ASUS a pus la bătaie al său ZenUI Launcher, care poate fi descărcat pe modelele Android compatibile.

Cerinţa este ca ele se ruleze de la Android 4.3 în sus, iar launcherul vine cu multe opţiuni de personalizare, teme şi funcţii smart. Există aici şi o variantă cu toate aplicaţiile pe homescreen, sau cu app drawer separat. Drawerul are o funcţie Auto Group, care aranjează automat aplicaţiile similare în foldere, precum Jocuri sau Media de exemplu.

Putem face şi swipe în jos pe un homescreen pentru a căuta aplicaţii, contacte sau mailuri. Foarte multe opţiuni de personalizare sunt incluse, legate de iconuri, teme, wallpaper-uri, aliniamente de itemuri, widgeturi şi multe altele. Putem umbla şi la fonturi şi iconuri cu foarte multe opţiuni disponibile.

Una dintre cele mai complexe interfețe e acum disponibilă cam pe orice device Android  şi o descărcaţi de aici

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×