Apple brevetează o husă inteligentă pentru iPad care va oferi un sistem de protecție sporit În cazul șocurilor

690 ori
<b>Apple brevetează o husă inteligentă pentru iPad care va oferi un sistem de protecție sporit În cazul șocurilor</b>Recent, Biroul de Brevete și Trademark US a acordat celor de la Apple un nou brevet pentru o invenție ce face referire la o husă inteligentă pentru iPad care va oferi o rezistență sporită. Aflăm că această nouă husă va integra o serie de...

Recent, Biroul de Brevete și Trademark US a acordat celor de la Apple un nou brevet pentru o invenție ce face referire la o husă inteligentă pentru iPad care va oferi o rezistență sporită. Aflăm că această nouă husă va integra o serie de sisteme menite să protejeze tableta în cazul unor scăpări accidentale.

Astfel, husa va deveni un device electronic în care vom regăsi un senzor de mișcare, cât și un procesor configurat pentru determinarea unghiului de impact în funcție de mișcare. Mai apoi, în cazul unei eventuale căzături, husa va prelua din energia de impact astfel încât să nu fie afectate componentele tabletei.

Husa cu perna de aer pentru iPad

De asemenea, pe lângă senzorii de mișcare și procesorul integrat, husa ar putea veni la pachet și cu un sistem de tip Air Brake ce se va folosi de difuzoare pentru generarea unui puls de aer înainte de impact. Deși este momentan la stadiul de concept, acest sistem ar putea deveni realitate în curând, tehnologia din spatele husei urmând a fi ulterior adoptată și de către terminalele iPhone.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×