Interfața HTC Sense 5.5 ajunge pe web prematur, ar putea debuta pe HTC One Max

1.260 ori
<b>Interfața HTC Sense 5.5 ajunge pe web prematur, ar putea debuta pe HTC One Max</b>După atât de multe scăpări ale lui HTC One Max și zvonuri că acest phablet ar putea aduce debutul noii versiuni HTC Sense, iată că asistăm la o nouă apariție a lui HTC Sense 5.5. Scăparea de această dată vine din China, de pe serviciul de...

După atât de multe scăpări ale lui HTC One Max și zvonuri că acest phablet ar putea aduce debutul noii versiuni HTC Sense, iată că asistăm la o nouă apariție a lui HTC Sense 5.5. Scăparea de această dată vine din China, de pe serviciul de socializare Weibo.

Ce vedeți în imagine este un device care rulează Android cu noul Sense aplicat peste. Observăm printre ele și o pată de culoare față de Sense 5.0, plus o serie de noi iconuri. Toate aceste nuanțe ne duc ușor cu gândul spre iOS 7, dar și spre Windows Phone, dacă privim aranjarea item-urilor in stil de tile.

Vedem și un nou widget pentru email și unul pentru muzică, dacă această captură e reală. în ce privește identitatea telefonului din imagine, el ar putea fi HTC Butterfly sau Butterfly S, iar sincer să fiu zona dock din partea inferioară are iconuri ușor copilărești și "plate". Rămâne de văzut daca e noul UI Sense, HTC OS, sau doar o versiune de Sense pentru piața din China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×