LG lucrează la un rival pentru Xperia Z Ultra, un terminal cu display de 6.4 inch

Autor:  | Publicat în:  LG 842 ori
<b>LG lucrează la un rival pentru Xperia Z Ultra, un terminal cu display de 6.4 inch</b>Direct din Coreea de Sud ne vin vești despre un terminal interesant LG, care nu are încă un nume de cod. Se pare că producătorul asiatic ar pregăti un phablet rival cu Sony Xperia Z Ultra, iar mai multe detalii aflați mai jos. &nbsp; înainte să...

Direct din Coreea de Sud ne vin vești despre un terminal interesant LG, care nu are încă un nume de cod. Se pare că producătorul asiatic ar pregăti un phablet rival cu Sony Xperia Z Ultra, iar mai multe detalii aflați mai jos.

înainte să vă bucure prea tare designul din această imagine, aflați că el este doar o randare de pe Concept-Phones.com. Revenind la terminalul despre care scriam mai sus, surse apropiate de LG afirmă că firma pregătește un device Full HD cu diagonală de 6.4 inch și camera de 8 megapixeli cu bliț LED. La interior se va afla un CPU Qualcomm Snapdragon 800, plus 3 GB RAM, iar OS-ul va fi Android 4.4 KitKat.

E interesant să vedem că LG, după 2 ani de "comă" revine pe piața tabletelor în forță. Tableta LG G Pad 8.3 prezentata la IFA a primit numai complimente, iar acum LG e în sfârșit gata să lase în spate seria neconvingătoare de phableturi Vu și să ne ofere un gigant elegant, slim și cu dotări de ultimă oră.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×