Interfata HTC Sense a lui Hero, acum pe iPhone (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.915 ori
<b>Interfata HTC Sense a lui Hero, acum pe iPhone (Video)</b>Daca vi se pare mare lucru ceea ce au facut cei de la XDA Developers, portand cele mai noi UI-uri HTC pe terminale mai vechi ale taiwanezilor, stati sa vedeti aceasta isprava! In clipul de mai jos puteti admira un iPhone care foloseste interfata Sense,...

Daca vi se pare mare lucru ceea ce au facut cei de la XDA Developers, portand cele mai noi UI-uri HTC pe terminale mai vechi ale taiwanezilor, stati sa vedeti aceasta isprava! In clipul de mai jos puteti admira un iPhone care foloseste interfata Sense, aparuta pentru prima oara pe HTC Hero:

Avem de-a face cu o tema practic, creata special pentru iPhone si imitand la perfectie HTC Sense, iar creditul pentru aceasta realizare trebuie acordat lui Justflikwalk, membru al comunitatii DeviantArt. Evident, imitatia de interfata functioneaza doar pe un iPhone care a trecut prin procesul de jailbreak si care are instalat programul WinterBoard, prin Cydia.

Apoi, veti avea nevoie de softul iBlank, disponibil tot prin Cydia, dar si de OpenSSH si de cateva mici modificari de setari efectuate de pe PC pentru iPhone-ul dumneavoastra, fara aportul lui iTunes. Este interesant faptul ca in cazul interfatei Sense, puteti folosi varianta standard a UI-ului, dar si ecranul Home clasic pentru iPhone, disponibil la doar un "swipe" distanta.

Ghidul complet de instalare a lui Sense pe iPhone poate fi gasit aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×