iPhone 3GS este smartphone-ul anului 2009 in Europa, primeste o distinctie EISA

2.067 ori
<b>iPhone 3GS este smartphone-ul anului 2009 in Europa, primeste o distinctie EISA</b>EISA (European Imaging and Sound Association) a decernat recent premiile pentru telefoane mobile ale anului 2009, dar si pentru tehnologii "verzi". In vreme ce au existat si handseturi Sony Ericsson, LG, Nokia si Samsung care au luat distictii, iPhone 3GS...

EISA (European Imaging and Sound Association) a decernat recent premiile pentru telefoane mobile ale anului 2009, dar si pentru tehnologii "verzi". In vreme ce au existat si handseturi Sony Ericsson, LG, Nokia si Samsung care au luat distictii, iPhone 3GS i-a surprins pe toti, adjudecand titlul cel mare.

"Smartphone-ul european al anului 2009" este titlul primit de iPhone 3GS, in special pentru interfata sa user-friendly si pentru evolutia fata de modelul precedent. La capitolul "cameraphone-ul anului", a triumfat Samsung i8910 Omnia HD, cu al sau senzor de 8 megapixeli si captura video 720p/24fps.

La sectiunea "Music Phone", distinctia a revenit lui Sony Ericsson W995, handset disponibil de cateva saptamani si pe piata din Romania. Telefonul business al anului in Europa este Nokia E75, conform EISA, in special pentru designul robust si viata impresionanta a bateriei, in vreme ce premiul "verde" merge la LG KM900 Arena. Acesta este considerat unul dintre cele mai ecologice telefoane, in special datorita ambalajului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×