Interfata HTC TouchFLO soseste pe XPERIA

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.264 ori
<b>Interfata HTC TouchFLO soseste pe XPERIA</b>De abia s-a lansat smartphone-ul XPERIA X1 al celor de la Sony Ericsson si deja asistam la aparitia unor imbunatatiri pentru acesta. Terminalul beneficiaza acum de aportul interfatei TouchFLO, celebra pe telefoanele HTC si portata pe X1 de catre cei de la...

De abia s-a lansat smartphone-ul XPERIA X1 al celor de la Sony Ericsson si deja asistam la aparitia unor imbunatatiri pentru acesta. Terminalul beneficiaza acum de aportul interfatei TouchFLO, celebra pe telefoanele HTC si portata pe X1 de catre cei de la XDA-Developers.

Banuim ca procesul de portare nu a fost dificil, de vreme ce si XPERIA X1 este un terminal cu touchscreen performant, fabricat de asemenea de catre HTC. Fanii inraiti ai companiei care ne-a oferit Touch Diamond vor opta probabil pentru aceasta interfata, in vreme ce utilizatorii care abia iau contact cu XPERIA X1 vor ramane la widgeturile si desktopul sau virtual, o noutate in lumea interfatelor.

Din nefericire, portarea lui TouchFLO pe XPERIA a fost totusi destul de complicata, astfel incat interfata rezultata nu beneficiaza de accelerare 3D, fiind deci versiunea 2D, pe care XDA-developers o lansase pentru handseturile HTC mai vechi. Daca ati pus mana printr-un mare noroc pe un Sony Ericsson XPERIA, atunci puteti descarca aplicatia celor de la XDA-Developers aici.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×