Interfața Huawei Emotion UI 3.0 apare În noi capturi de ecran Înainte de debutul său oficial

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.555 ori
<b>Interfața Huawei Emotion UI 3.0 apare În noi capturi de ecran Înainte de debutul său oficial</b>Odată cu noi telefoane anunțate pe 4 septembrie la IFA 2014, Huawei va prezenta cel mai probabil și o nouă interfață, cunoscută ca Emotion UI 3.0. Prescurtata EMUI 3.0, această interfață ese aplicată peste KitKat și a fost prezentată în noi...

Odată cu noi telefoane anunțate pe 4 septembrie la IFA 2014, Huawei va prezenta cel mai probabil și o nouă interfață, cunoscută ca Emotion UI 3.0. Prescurtata EMUI 3.0, această interfață ese aplicată peste KitKat și a fost prezentată în noi screenshoturi ajunse pe web astăzi.

Imaginile pe care le vedeți aici au fost capturate de pe un Huawei Honor 6 care rula această versiune custom de KitKat. Noul UI va sosi nu doar pe noile terminale, dar și sub formă de update pe cele actuale și compatibile. Remarcăm o abordare minmalista aici și iconurile plate amintesc mult de cele de pe terminalele Galaxy de la Samsung, în vreme ce zonă setărilor aduce cu interfața Zen UI de la ASUS.

Interfața Huawei Emotion UI 3.0 apare În noi capturi de ecran Înainte de debutul său

Se pare că în 2014 cea mai la modă nuanța este un verde ușor strident, aplicat atât pe HTC Sense 6.0, cât și Zen UI și puțin și pe interfața nouă a celor de la LG pe G3. A apărut și acest clip în care vedem un gest special aplicat în fața camerei frontale, dar și butoanele virtuale ale noului UI, care par preluate de la Android L.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×