Interfaţa lui Samsung Galaxy Note 7, Grace UX apare în capturi de ecran; Aflăm şi limitările scannerului de iris

2.941 ori
<b>Interfaţa lui Samsung Galaxy Note 7, Grace UX apare în capturi de ecran; Aflăm şi limitările scannerului de iris</b>Scăpările ce îl au pe Samsung Galaxy Note 7 sosesc în număr mare în ultima perioadă, și asta pentru că ne apropiem de debutul oficial programat pentru data de 2 august. Astăzi aflăm limitările scanner-ului de iris, dar și vedem câteva capturi de ecran

Dacă totul merge conform planului atunci de mâine într-o săptămână Samsung Galaxy Note 7 va deveni oficial şi vom vedea încă un candidat la titlul de "telefonul anului". Azi continuă scăpările phabletului cu ecran cu muchii curbate şi vedem capturi de ecran cu interfaţa sa, dar şi un disclaimer ce detaliază limitările scannerului de iris.

Interfata Grace UX

Interfaţa lui Note 7 e cunoscută ca Grace UX şi pare să aducă şi modificări la nivel de iconuri. Acestea au acum colţurile rotunjite şi sunt mai puţin aprinse la culoare decât până acum. Vedem şi o funcţie ce permite înregistrarea unor acţiuni realizate pe homescreenuri şi transformarea lor în GIF-uri. Noul app drawer are şi optiune si pentru ordonare alfabetică şi tot în capturi ni se prezintă funcţiile de tip Edge de pe Note 7.

Interfata Grace UX

Ele includ taskuri, o serie de shortcuturi către cotaţii la bursa din Yahoo Finance, rigla digitală, locurile preferate de pe harta şi multe altele. Şi unele aplicaţii stock precum calendarul sau Samsung Notes au primit mici modificări. În ce priveşte scannerul de iris, câteva dintre limitări sunt ciudate sau amuzante. Spre exemplu e recomandat să nu avem ochii "îngustaţi" sau "umflaţi", deci adio noapte de băut sau nesomn dacă vreţi să deblocaţi handsetul.

Interfata Grace UX

Se recomandă şi ţinerea telefonului la aproximativ 25 cm distanţă de faţă atunci când se realizează setupul şi aflaţi că scanerul de iris nu funcţionează pentru cei cu lentile de contact sau ochelari. Nici în condiţiile de iluminare puternică nu va funcţiona şi nici dacă aveţi afecţiuni oculare. Cam multe limitări, nu credeţi?

Limitari scanner iris Note 7

Limitari scanner iris Note 7

Grace UX

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×