Interfata lui Apple iPad, acum si pe iPhone si iPod Touch (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.755 ori
<b>Interfata lui Apple iPad, acum si pe iPhone si iPod Touch (Video)</b>Daca sunteti posesor de iPhone sau iPod touch si salivati la noul tablet Apple iPad, iata ca acum puteti sa ii portati interfata noului terminal pe handsetul produs de compania lui Steve Jobs. Puteti vedea acest proces in clipul urmator si un mic tutorial...

Daca sunteti posesor de iPhone sau iPod touch si salivati la noul tablet Apple iPad, iata ca acum puteti sa ii portati interfata noului terminal pe handsetul produs de compania lui Steve Jobs. Puteti vedea acest proces in clipul urmator si un mic tutorial este disponibil in urmatoarele randuri:

Veti avea nevoie de un iPod touch sau un iPhone care a trebut deja prin procesul de jailbreak, fiind apoi nevoie sa va folositi de Cydia pentru a instala Winterboard. Dupa acest pas, va trebui sa instalati tema "Simple iPad Theme" prin Cydia, apoi veti instala aplicatia MakeItMine si veti schimba numele operatorului afisat in "iPad".

Va trebui sa descarcati si aplicatia Shrink, pentru a micsora dimensiunea iconurilor, apoi veti instala ProSwitcher pentru a putea beneficia de multitasking si aplicatiile NY Times, Classics si Kindle daca doriti ebook-uri pe terminalul dumneavoastra.

Iata ca acum puteti utiliza interfata lui iPad pe iPhone, cu toate retusarile sale, efectele 3D si inovatiile pe care le implica.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×