Posesorii de Nokia N900 pot descarca acum varianta finala a lui Firefox Mobile

Autor:  | Publicat în:  Software 1.297 ori
<b>Posesorii de Nokia N900 pot descarca acum varianta finala a lui Firefox Mobile</b>In vreme ce tot webul vorbeste despre Apple iPad, Mozilla are propriile griji, lansand versiunea finala a lui Firefox Mobile, in varianta pentru platforma Maemo 5. Acesta este sistemul de operare folosit pe Nokia N900, terminal pe care puteti vedea ruland...

In vreme ce tot webul vorbeste despre Apple iPad, Mozilla are propriile griji, lansand versiunea finala a lui Firefox Mobile, in varianta pentru platforma Maemo 5. Acesta este sistemul de operare folosit pe Nokia N900, terminal pe care puteti vedea ruland Firefox, putin mai jos.

Firefox Mobile (Fennec) va fi disponibil si pe Android si Windows Mobile in viitor, eventual si pe Apple iPad, daca Steve Jobs ii va permite. Functia cheie a acestui browser este posibilitatea de a-l customiza prin adaugarea de functii noi, cunoscute si drept add-on-uri. Firefox este primul browser web mobile care suporta aceste optiuni extra, disponibile in peste 40 de variante pana acum.

Are Mozilla Firefox Mobile potentialul de a deveni o amenintare pentru restul browserelor de pe platforme mobile avansate? Raspunsul este "da, probabil", de vreme ce Mozilla ne surprinde mereu placut cu produsele sale, in ciuda faptului ca Safari Mobile se descurca atat de bine pe iPhone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×