Dual Booting suportat pe HTC Touch Pro2, prin intermediul unui nou ROM

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.980 ori
<b>Dual Booting suportat pe HTC Touch Pro2, prin intermediul unui nou ROM</b>Hackerii si developerii comunitatii XDA developers au creat un nou ROM, care ofera posibilitatea de dual botting pe terminalele Windows Mobile, cu accentul pe HTC Touch Pro2. &nbsp; &nbsp; Developerul NRG este responsabil cu acest nou ROM, purtand numele...

Hackerii si developerii comunitatii XDA developers au creat un nou ROM, care ofera posibilitatea de dual botting pe terminalele Windows Mobile, cu accentul pe HTC Touch Pro2.

Developerul NRG este responsabil cu acest nou ROM, purtand numele de "Energy Android Super Lite ROM". Acesta este un pachet software foarte "lite", care vine doar cu programul de dual boot si nimic altceva in plus. ROM-ul in sine masoara doar 58 MB, iar daca efectuati procesul de flashing, veti avea nevoie de fisierele Android aflate intr-un fisier CAB, pe care il veti gasi aici si care masoara 85 MB.

Daca sunteti posesor de HTC Touch Pro2 si Android va face cu ochiul, aceasta este cea mai simpla metoda de a porta OS-ul pe terminal. Mai multe informatii gasiti aici.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×