Interfata TouchFlo 3D, specifica HTC ruleaza pe Sony Ericsson XPERIA X1 (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.667 ori
<b>Interfata TouchFlo 3D, specifica HTC ruleaza pe Sony Ericsson XPERIA X1 (Video)</b>In vreme ce restul lumii petrecea de Halloween, developerii comunitatii xda-developers au realizat inca o premiera, portand interfata TouchFlo 3D pe Sony Ericsson XPERIA X1. Iata dovada in urmatorul clip video: TouchFlo a devenit celebra datorita unor...

In vreme ce restul lumii petrecea de Halloween, developerii comunitatii xda-developers au realizat inca o premiera, portand interfata TouchFlo 3D pe Sony Ericsson XPERIA X1. Iata dovada in urmatorul clip video:

TouchFlo a devenit celebra datorita unor terminale ca HTC Touch Diamond, iar interfata va aparea si pe HTC Touch HD, fiind motivul principal pentru care unii adora sa foloseasca HTC-urile. Nici Sony Ericsson XPERIA X1 nu este o exceptie, terminalul fiind fabricat de catre HTC, astfel ca ne asteptam ca el sa fie compatibil cu aceasta interfata.

Cu ajutorul developerilor, s-a ajuns la un hibrid dintre TouchFlo si sistemul de panouri/desktop al lui XPERIA, dupa cum puteti vedea in clipul de mai sus. Daca va tenteaza o astfel de modificare, puteti descarca fisierul .CAB de care aveti nevoie pentru a customiza interfata lui X1 astfel, dand click pe acest link.

Sursa: Gsmdome.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×