Steve Ballmer nu se teme de Google Android, Microsoft rade de OS-ul mobil

Autor:  | Publicat în:  Google 1.312 ori
<b>Steve Ballmer nu se teme de Google Android, Microsoft rade de OS-ul mobil</b>In vreme ce se afla la un eveniment organizat de operatorul australian Telstra, Steve Ballmer, bossul Microsoft a tinut sa vorbeasca despre rivalii de la Google si sistemul lor mobil de operare, Android. Ballmer a afirmat ca nu se teme de acest competitor...

In vreme ce se afla la un eveniment organizat de operatorul australian Telstra, Steve Ballmer, bossul Microsoft a tinut sa vorbeasca despre rivalii de la Google si sistemul lor mobil de operare, Android.

Ballmer a afirmat ca nu se teme de acest competitor si ca este convins ca Google nu va obtine prea multi bani din acest software, de vreme ce ideea nu tenteaza investitorii. Oficialul Microsoft a continuat criticand Android si afirmand ca nimeni nu se va ocupa cu atentie de dezvoltarea OS-ului, deoarece nu exista o sursa sigura de venit care sa plateasca developerii.

In cele din urma, Steve Ballmer a declarat ca este mai ingrijorat in legatura cu alti rivali ai celor de la Microsoft, fara a se teme de Google si proaspat lansatul sau sistem de operare, la care mai trebuie sa se lucreze. Directorul executiv al operatorului Telstra, Sol Trujillo a intervenit si el in discutie, intrebandu-se daca urmatoarele generatii de telefoane Android vor arata imbunatatiri fata de prima, sau vor sosi cu aceleasi defecte fatale.

Sursa: Gsmdome.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×