Abonament de tethering pentru iPhone, disponibil prin AT&T

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.086 ori
<b>Abonament de tethering pentru iPhone, disponibil prin AT&T</b>In sfarsit una dintre principalele hibe ale lui iPhone va fi remediata, plangerile din blogosfera vorbind mereu despre lipsa suportului pentru tethering a acestui terminal. Se pare ca AT&T va lansa un abonament de tethering pentru telefonul produs de...

In sfarsit una dintre principalele hibe ale lui iPhone va fi remediata, plangerile din blogosfera vorbind mereu despre lipsa suportului pentru tethering a acestui terminal. Se pare ca AT&T va lansa un abonament de tethering pentru telefonul produs de Apple, serviciul urmand a fi disponibil in curand.

CEO-ul AT&T Mobility, Ralph De La Vega nu a confirmat sau infirmat zvonurile care afirma ca intarzierea lansarii acestui serviciu a fost determinata de problemele retelei 3G a operatorului american. Totusi aflam ca abonamentul de tethering va sosi "in curand", dar acum apare o alta problema pentru AT&T: cine va mai dori sa plateasca pentru un astfel de serviciu, avand in vedere numarul mare de posesori de iPhone-uri deblocate, care incearca sa evite tarifele inutile.

Suntem siguri ca daca abonamentul de tethering AT&T ar fi fost disponibil odata cu lansarea lui iPhone 3G, atunci operatorul ar fi avut numerosi clienti, dar cu 5 luni mai tarziu, utilizatorii prefera solutiile jailbreak daca doresc o sincronizare dintre laptop si telefonul mobil. Este foarte posibil ca tetheringul sa fie disponibil impreuna cu update-ul de software iPhone 2.2, ce urmeaza a fi lansat in curand.

Sursa: Boygeniusreport.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×