Internet de până la 21.6 Mbps pentru clienții Orange România

2.833 ori
<b>Internet de până la 21.6 Mbps pentru clienții Orange România</b>De la începutul acestei luni Orange a crescut viteza la Internet până la 21.6 Mbps, prin tehnologia HSDPA, atât în Capitală, cât și în câteva alte localități din sudul țării. Clienții din București, Buftea, Corbeanca, Mioveni, Pitești,...

De la începutul acestei luni Orange a crescut viteza la Internet până la 21.6 Mbps, prin tehnologia HSDPA, atât în Capitală, cât și în câteva alte localități din sudul țării. Clienții din București, Buftea, Corbeanca, Mioveni, Pitești, Ploiești, Otopeni și Voluntari sunt primii care beneficiază de acest upgrade.

Conexiunea de 21.6 Mbps este disponibilă pentru abonamentele Colibri și opțiunile Internet PrePay cu acces mobil la Internet pentru laptop, PC sau tablete. Clienții Orange au la dispoziție și o ofertă specială, ce include un modem USB Huawei E367, care poate atinge viteza de până la 21.6 Mbps și vine la preț de 1 euro.

Odată ieșiți din zona de acoperire HSDPA 21.6 Mbps, veți avea acces la tehnologii și viteze diferite, cum ar fi 3G, EDGE sau HSDPA 14.4 Mbps. Orange pune la dispoziție acoperirea HSDPA de 21.6 Mbps în 8 localități, HSDPA de 14.4 Mbps în 11 localități, HSDPA de 7.2 Mbps în 900 de localități, iar EDGE de până la 220 kbps în toată țara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×