Internet Explorer 6 pe Windows Mobile, prezentare video

1.354 ori
<b>Internet Explorer 6 pe Windows Mobile, prezentare video</b>Dupa ce ni s-a promis ca vom vedea browserul Internet Explorer 6 pe Windows Mobile pana la finalul anului, iata ca Microsoft si-a respectat promisiunea, iar cei de la Brighthand analizeaza aplicatia in urmatorul clip video: Vom vedea browserul pe noile...

Dupa ce ni s-a promis ca vom vedea browserul Internet Explorer 6 pe Windows Mobile pana la finalul anului, iata ca Microsoft si-a respectat promisiunea, iar cei de la Brighthand analizeaza aplicatia in urmatorul clip video:

Vom vedea browserul pe noile terminale Windows Mobile si sub forma de update pe handseturile existente cat de curand, conform celor de la wmpoweruser . Microsoft anunta ca unele telefoane dotate cu IE6 vor sosi in Europa si Asia pana la finalul lui 2008, SUA fiind urmatoarea pe lista. Update-ul va porta in sfarsit un browser cu suport nativ Web 2.0 pe Windows Mobile si va adauga si suport full pentru Flash pana la versiunea 9.

In plus, IE6 va suporta Silverlight si dupa cum putem vedea in clipul de mai sus experienta de browsing va fi una rapida, iar browserul se va descurca excelent cu site-urile bazate pe Flash. Totusi, in comparatie cu Opera Mobile 9.5, IE 6 nu impresioneaza prin look si interfata, elemente hotaratoare in ziua de azi.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×