BlackBerry Storm, mai cautat decat Android G1

2.215 ori

BlackBerry Storm, unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile cu touchscreen si o premiera din acest punct de vedere pentru producatorul sau, este mai popular decat handsetul Android G1. Nu o spunem doar noi, ci si analistii de la Hitwise, care au...

BlackBerry Storm, unul dintre cele mai asteptate telefoane mobile cu touchscreen si o premiera din acest punct de vedere pentru producatorul sau, este mai popular decat handsetul Android G1.

BlackBerry Storm

Nu o spunem doar noi, ci si analistii de la Hitwise, care au comparat numarul de cautari folosind termenul "BlackBerry Storm" versus "G1", declarand BlackBerry-ul castigator. Se pare ca de patru ori mai multe persoane sunt interesate sa afle detalii despre primul telefon cu touchscreen BlackBerry, decat despre primul telefon ce foloseste platforma Android.

In plus, acest studiu arata ca foarte multi utilizatori prefera sa numeasca G1 "Google Phone", ceea ce nu este chiar o surpriza placuta pentru T-Mobile, operatorul care ofera acest handset in SUA. Tot studiul a dovedit si ca unele persoane nu au constientizat inca faptul ca BlackBerry Storm si BlackBerry Thunder sunt unul si acelasi terminal, de vreme ce ei continua sa caute telefonul, dupa numele vechi.

Sursa: Gsmdome.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×