Motorola concediaza angajati, adopta platforma Google

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.244 ori
<b>Motorola concediaza angajati, adopta platforma Google</b>Directorul executviv de la Motorola Inc, Sanjay Jha a anuntat ca producatorul american planuieste sa faca o importanta reducere de personal si sa simplifice productia terminalelor, conform celor de la Wall Street Journal, preluati de Reuters. Oficialul...

Directorul executviv de la Motorola Inc, Sanjay Jha a anuntat ca producatorul american planuieste sa faca o importanta reducere de personal si sa simplifice productia terminalelor, conform celor de la Wall Street Journal, preluati de Reuters.

Oficialul Motorola a mentionat si faptul ca mai multe detalii despre concedieri (care ar putea ajunge chiar la mii de angajati) vor fi dezvaluite public astazi. Jha este bossul sectiunii "Terminale Mobile" a celor de la Motorola si se declara pregatit sa adopte platforma Google Android si OS-ul bazat pe aceasta in cazul urmatoarelor telefoane produse de companie.

Wall Street Journal anunta si ca Motorola este gata sa produca o serie de terminale de nivel mediu, cele care se vand cel mai bine sub brandingul sau, acestea fiind in viitor bazate pe Android. Asta in vreme ce handseturile din categoria business vor folosi Windows Mobile, iar producatorul american va prefera platforma proprie, P2K pentru telefoanele low-end.

Sursa: Reuters.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×