Internet Sharing comod acum si pe HTC Touch Diamond

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.207 ori
<b>Internet Sharing comod acum si pe HTC Touch Diamond</b>Prin intermediul celor de la wmpoweruser.com aflam HTC Touch Diamond are inca o functie utila, pe langa cele pe care vi le prezentam in recenzia noastra: Internet Connection Sharing. Software-ul este foarte usor de utilizat si retine ultimele...

Prin intermediul celor de la wmpoweruser.com aflam HTC Touch Diamond are inca o functie utila, pe langa cele pe care vi le prezentam in recenzia noastra: Internet Connection Sharing.

Software-ul este foarte usor de utilizat si retine ultimele dumneavoastra setari, astfel, daca nu faceti o alegere imediat, el va face ultima actiune memorata. Exista totusi un dezavantaj fata de HTC Touch Pro, care beneficiaza de Internet Connection Sharing prin intermediul unei ferestre pop-up, asta in vreme ce Touch Diamond va folosi o aplicatie lansata separat.

Ca de obicei, developerii din cadrul grupului XDA Developers s-au dovedit de mare ajutor pentru utilizatorii HTC, implementad functia lipsa pe Touch Diamond. Instaland un fisier .cab, disponibil la aceasta adresa, veti putea avea acces fara probleme la conexiunea Internet a telefonului dumneavoastra HTC Touch Diamond. La ora actuala, acest upgrade functioneaza doar pe telefoanele cu setari in limba engleza, dar vom vedea si versiuni in alte limbi in curand.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×