Internet Sharing comod acum si pe HTC Touch Diamond

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.193 ori
<b>Internet Sharing comod acum si pe HTC Touch Diamond</b>Prin intermediul celor de la wmpoweruser.com aflam HTC Touch Diamond are inca o functie utila, pe langa cele pe care vi le prezentam in recenzia noastra: Internet Connection Sharing. Software-ul este foarte usor de utilizat si retine ultimele...

Prin intermediul celor de la wmpoweruser.com aflam HTC Touch Diamond are inca o functie utila, pe langa cele pe care vi le prezentam in recenzia noastra: Internet Connection Sharing.

Software-ul este foarte usor de utilizat si retine ultimele dumneavoastra setari, astfel, daca nu faceti o alegere imediat, el va face ultima actiune memorata. Exista totusi un dezavantaj fata de HTC Touch Pro, care beneficiaza de Internet Connection Sharing prin intermediul unei ferestre pop-up, asta in vreme ce Touch Diamond va folosi o aplicatie lansata separat.

Ca de obicei, developerii din cadrul grupului XDA Developers s-au dovedit de mare ajutor pentru utilizatorii HTC, implementad functia lipsa pe Touch Diamond. Instaland un fisier .cab, disponibil la aceasta adresa, veti putea avea acces fara probleme la conexiunea Internet a telefonului dumneavoastra HTC Touch Diamond. La ora actuala, acest upgrade functioneaza doar pe telefoanele cu setari in limba engleza, dar vom vedea si versiuni in alte limbi in curand.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×