Lenovo A6 Note este un nou phablet de buget pregătit de debut; Îl vedem în câteva imagini oficiale

938 ori
<b>Lenovo A6 Note este un nou phablet de buget pregătit de debut; Îl vedem în câteva imagini oficiale</b>De la ultima lansare de telefon Lenovo a trecut ceva timp, asta desigur dacă excludem din ecuație modelele Motorola. Ei bine, în perioada următoare revin și smartphone-urile ce poartă logo-ul Lenovo, un exemplu fiind A6 Note

De la ultima lansare de telefon Lenovo a trecut ceva timp, asta desigur dacă excludem din ecuație modelele Motorola. Ei bine, în perioada următoare revin și smartphone-urile ce poartă logo-ul Lenovo, un exemplu fiind A6 Note pe care îl vedem astăzi într-o serie de imagini oficiale. Device-ul va debuta doar pe piața din China și aflați că deja a fost certificat și testat în GeekBench de curând.

Lenovo A6 Note

Pe seama imaginilor dezvăluite observăm câteva detalii la nivel vizual, precum prezența unui display cu decupaj picătură în zona superioară, aici urmând a fi găzduită camera selfie. Marginile laterale din jurul ecranului par a fi destul de înguste, dar nu la fel se poate spune și despre muchia de jos ce are o dimensiune destul de generoasă.

În spate descoperim o cameră duală cu bliț LED ce este plasată vertical în colțul din stânga și undeva pe centru avem și scanner-ul de amprente fizic. Lenovo A6 Note vine cu jack audio 3.5 mm, dar și cu port microUSB v2.0 la bază, iar pe lista de dotări mai avem 3 GB RAM și un procesor Helio P22. 

Prețul ar trebui să fie unul foarte accesibil, poate chiar de sub 150 dolari și așteptăm două variante de culoare aici: negru și albastru. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×