Investitorii HTC participă la conferința anuală, regretă lipsa telefoanelor gratuite cadou și Își exprimă nemulțumirea

Autor:  | Publicat în:  HTC 768 ori
<b>Investitorii HTC participă la conferința anuală, regretă lipsa telefoanelor gratuite cadou și Își exprimă nemulțumirea</b>Ieri a avut loc întrunirea anuală a investitorilor HTC, care și-au exprimat frustrarea cu privire la organizarea acestui eveniment. în jur de 2000 de acționari au fost prezenți într-o sală de festivități la un hotel de 3 stele aflat la 30 km de...

Ieri a avut loc întrunirea anuală a investitorilor HTC, care și-au exprimat frustrarea cu privire la organizarea acestui eveniment. în jur de 2000 de acționari au fost prezenți într-o sală de festivități la un hotel de 3 stele aflat la 30 km de Taipei.

Acționariatul HTC abia a încăput în sală și mulți dintre cei prezenți au fost nemulțumiți de condițiile în care au fost primiți. Astfel, deși ei se așteptau la un smartphone gratuit, au primit pentru participare suc de fructe, un termos gratuit și pâine. Au existat și 200 de telefoane HTC oferite prin tragere la sorți. Un acționar care a călătorit cu motocicleta o oră pentru a ajunge la întrunire a declarat că un handset gratuit l-ar fi făcut să se simtă mai bine cu privire la valoarea în scădere a acțiunilor HTC.

Aflați că HTC a pierdut 90% din valoarea acțiunilor sale din 2011, iar în doar 3 ani compania a ajuns de la cel mai bine văzut producător de smartphone-uri cu Android, la o companie care are o cotă de piața globală de doar 2%. HTC a prezis luna trecută că va obține din nou profit în trimestrul 2, după 3 trimestre consecutive de pierderi operaționale. Un acționar constată și că HTC a ratat șansa de a ataca piața chineză în ultimii 2 ani, atunci când Apple nu se afirmase acolo încă.

Cu toate aceste nemulțumiri și cu tensiunea din fundal, va reuși HTC să performeze în 2014?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×