Onda pregătește o conferință pentru dată de 30 iunie, promite multe lansări de telefoane și tablete; Ar putea ajunge În România cu branding local!

770 ori
<b>Onda pregătește o conferință pentru dată de 30 iunie, promite multe lansări de telefoane și tablete; Ar putea ajunge În România cu branding local!</b>Brandul Onda este un OEM din China care a produs și câteva modele de tablete ce au primit rebranding local în România. De aceea ne interesează faptul că această firmă din China are un eveniment programat pentru 30 iunie. &nbsp; Conferința lor...

Brandul Onda este un OEM din China care a produs și câteva modele de tablete ce au primit rebranding local în România. De aceea ne interesează faptul că această firmă din China are un eveniment programat pentru 30 iunie.

Conferința lor anuală a fost anunțată pe Weibo și în cadrul sau vor debuta telefoane și tablete cu procesoare octa core, printre altele. Noile produse vor adopta soluții Allwinner sau MediaTek, după cum ne-am obișnuit deja, dar nu m-ar mira să vedem și procesoare Rockchip sau chiar și câte un Kirin de la Huawei. Terminalele vor rula Android sau Windows și ar putea ajunge peste câteva luni sau cel mult un an în România cu branding Allview, Evolio sau E-Boda.

Există și posibilitatea ca firma Onda să lanseze o tabletă cu procesor Intel 64 bit, care deja se afla la bordul a cel puțin 3-4 tablete din China, ca să nu mai vorbim de jumătate de duzină de terminale ASUS. Cu puțin noroc poate că vom vedea și un smartwatch al acestei prolifice companii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×