Invitația Nokia de la MWC este verde și are un mare "X" inscripționat; Aluzie la Android?

633 ori
<b>Invitația Nokia de la MWC este verde și are un mare "X" inscripționat; Aluzie la Android?</b>Au mai rămas mai puțin de 6 zile până la evenimentul Nokia de la MWC 2014, iar astăzi aruncăm o privire asupra invitației trimise celor care vor participa. Observăm că invitația este verde și are un "X" de mari dimensiuni inscripționat. &nbsp;...

Au mai rămas mai puțin de 6 zile până la evenimentul Nokia de la MWC 2014, iar astăzi aruncăm o privire asupra invitației trimise celor care vor participa. Observăm că invitația este verde și are un "X" de mari dimensiuni inscripționat.

După cum știți deja, telefonul Nokia X, cunoscut și că Normandy a tot scăpat pe web în ultima vreme, remarcându-se prin prezența lui Android la bordul său. Platforma Google ar putea fi identificată prin culoarea verde, de aici și aceasta invitație. Suntem destul de siguri că handsetul va fi unul din seria Asha și că va fi destul de ieftin, având dotări low end.

în ultimele săptămâni Nokia a schimbat fundalurile paginilor sale de socializare, optând pentru o nuanță de verde, încă un indiciu că se întâmplă ceva important. Cu puțin noroc lunea viitoare ne vom afla la Barcelona și vă vom aduce și un hands on cu acest prim telefon Nokia cu Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×