Invitaţiile pentru debutul lui ZTE Nubia Z9 au fost trimise presei din China, sunt panouri din sticlă transparentă

836 ori
<b>Invitaţiile pentru debutul lui ZTE Nubia Z9 au fost trimise presei din China, sunt panouri din sticlă transparentă</b>Deseori atunci c&acirc;nd o companie asiatică lansează handseturi noi, va trimite invitaţii fistichii presei locale. Pe lista se afla şi inedita invitaţie trimisă de către ZTE publicaţiilor din China, cu ocazia apropiatei lansări a lui ZTE Nubia...

Deseori atunci când o companie asiatică lansează handseturi noi, va trimite invitaţii fistichii presei locale. Pe lista se afla şi inedita invitaţie trimisă de către ZTE publicaţiilor din China, cu ocazia apropiatei lansări a lui ZTE Nubia Z9.

Cu câteva săptămâni în urma debutau ZTE Nubia Z9 Max şi ZTE Nubia Z9 Mini şi de atunci aşteptăm şi acest flagship, care a avut parte de câteva scăpări. Invitaţia pe care o vedeţi în imagini pare a avea dimensiunea unui Z9 şi este fabricată din sticlă transparentă, sosind şi într-o cutie care aduce cu cea a unui telefon mobil. S-ar părea la o analiză mai atentă că acesta este de fapt panoul frontal din sticlă al noului smartphone, care măsoară 65.7 mm în lăţime şi 144.6 mm în lungime.

Invitatii ZTE Nubia Z9

Măsurătorile duc totuşi la o concluzie ciudată şi anume că handsetul va fi foarte, foarte îngust. Idea e că iPhone 6 măsoară 67 mm în lăţime şi are o diagonală de 4.7 inch, în vreme ce Z9 ar trebui să aibă o diagonală de 5.2 inch şi măsoară doar 65.7 mm în lăţime. ZTE Nubia Z9 debutează pe 6 mai, în cadrul unui eveniment din Beijing şi diferite schiţe care ne indică modul de utilizare al ecranului sau edge to edge au apărut pe web recent.

Invitaţiile pentru debutul lui ZTE Nubia Z9 au fost trimise presei din China, sunt panouri din sticlă transparentă

Acest model ar avea şi margini curbate, rezoluţie Quad HD, procesor Snapdragon 810, 3 GB RAM şi o cameră de 21 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×