LG G2 primeşte Android 5.0 Lollipop prin intermediul lui LG Support Tool

Autor:  | Publicat în:  LG 1.861 ori
<b>LG G2 primeşte Android 5.0 Lollipop prin intermediul lui LG Support Tool</b>Telefonul LG G2 poate fi actualizat la Android 5.0 Lollipop prin intermediul lui LG Support Tool, aplicaţia instalată pe un PC cu Windows. Instalarea se face prin conectarea la PC via USB. &nbsp; &Icirc;ntre timp aflaţi că LG G3 a primit deja...

Telefonul LG G2 poate fi actualizat la Android 5.0 Lollipop prin intermediul lui LG Support Tool, aplicaţia instalată pe un PC cu Windows. Instalarea se face prin conectarea la PC via USB.

Între timp aflaţi că LG G3 a primit deja Lollipop, iar LG G4 evident vine cu acest OS la bord. În această epocă în care utilizatorii apelează la ROM-uri custom cu Lollipop sau aşteaptă actualizări OTA, această metodă e puţin cam învechită, dar câtă vreme primiţi noul software, e totuşi binevenită. Cei care au Mac-uri vor rămâne în standby totuşi, deoarece software-ul nu e suportat şi pe terminalele lor.

Lollipop a fost văzut pe LG G2 în luna decembrie a anului trecut, sub forma unui test pe varianta LTE-A din Coreea a acestui model. Încă aşteptăm o lansare via OTA a celui mai nou Android pe telefonul care a dat startul trendului ce implică plasarea butoanelor fizice în spate. Voi la ce versiune de software sunteţi acum pe G2?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×