LG V30 este de-a dreptul superb! Iată-l prezentat în cea mai clară randare de până acum!

2.735 ori
<b>LG V30 este de-a dreptul superb! Iată-l prezentat în cea mai clară randare de până acum!</b>Ne apropiem cu pași repezi și de lansarea lui LG V30, un phablet de 6 inch ce arată de-a dreptul spectaculos în cea mai nouă randare pe care chiar Evan Blass n-o prezintă. Este o evoluție serioasă la capitolul design în raport cu LG G6 și avem

Cu pași repezi ne apropiem și de lansarea lui LG V30, un phablet despre care am aflat lucruri interesante și asta chiar din partea companiei sud-coreene. Aceștia au confirmat anterior că terminalul va aduce un panou acoperit de sticlă 2.5D, o tehnologie similară lui 3D Touch cu mult evoluată, cât și o cameră duală spectaculoasă cu deschidere f/1.6 - singurul terminal de pe piață cu o asemenea caracteristică.

LG V30

În unele randări și imagini am avut ocazia să îl zărim pe LG V30, dar materialul pe care Evan Blass îl dezvăluie astăzi este de-a dreptul fascinant. Este cea mai clară randare de până acum și la nivel de design remarcăm noul panou frontal ce ne amintește de Galaxy S8 și faptul că în partea din spate avem o amplasare mai diferită a celor doi senzori și a bliț-ului LED + telemetru laser, asta în comparație cu G6.

Așteptăm de la acest smartphone un display OLED de 6 inch cu raport 18:9 și rezoluție QHD+, un procesor Snapdragon 835, 4 sau 6 GB de RAM și o baterie de 3200 - 3300 mAh la interior. Din ce vedem aici, rama telefonului va avea un look glossy și aici vom regăsi butoanele fizice de volum și slotul pentru cartela SIM și cardul microSD. În spate se află scanner-ul de amprente ce are rol și de buton power/unlock.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×