iOS 11.3 Beta 2 aduce noul manager pentru baterie unde avem detalii despre uzura acumulatorului

1.127 ori
<b>iOS 11.3 Beta 2 aduce noul manager pentru baterie unde avem detalii despre uzura acumulatorului</b>Apple ne-a promis că odată cu trecerea la iOS 11.3 vom avea parte și de funcții speciale incluse în software prin care vom putea vedea starea de uzură a bateriei și decide dacă vrem să avem parte de performanță maximă cu prețul unor

Ca urmare a scandalului în care a fost acuzată de încetinirea dinadins a telefoanelor mai vechi, Apple a promis că odată cu trecerea la iOS 11.3 vom primi mai multe funcții asociate bateriei prin care putem afla în ce stadiu de uzură se află acumulatorul nostru și știi exact când este momentul oportun pentru a schimba această componentă. Funcțiile cu pricina sunt incluse încă din iOS 11.3 Beta 2 după cum aflăm chiar astăzi.

iOS 11.3 Beta 2

Vedem că zona de setări pentru baterie a suferit ceva modificări, fiind impleementată acum o secțiune specială numită "Stare baterie" (Battery Health) care se află în stadiul beta. Odată selectată această opțiune putem vedea sub formă de procente capacitatea maximă a acumulatorului de la interiorul telefonului nostru. 

iOS 11.3 Beta 2

Această uzură afișată aici ne indică momentul în care este recomandat să schimbăm bateria, asta pentru a nu experimenta scăderi ale performanței pe viitor. Apple afirmă că odată ce se ajunge la un nivel de sub 80% din capacitatea acumulatorului trebuie să schimbăm această componentă. De asemenea, mai jos în cadrul acestei secțiuni este și opțiunea ce permite dezactivarea funcției Power Management pentru a ne bucura de performanță maximă chiar și atunci când acumulatorul este uzat.

iOS 11.3 Beta 2

Pe lângă aceste măsuri ce vor sosi și în versiunea finală iOS 11.3, Apple vine în ajutorul celor care vor să își înlocuiască bateria de pe iPhone prin reducerea prețului pentru o unitate de schimb la suma de 29 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×